6 Eylül 2013 Cuma

Hammer of the Gods film indir


Hammer of the Gods film indir
Hammer of the Gods (2009) DVDRip XviD Türkçe Dublaj Tek Link indir (IMDB: 3.0)
Hammer of the Gods afis

http://www.imdb.com/title/tt1260572/

Hammer of the Gods; Kardeşini bulmak için yola çıkan bir adamın savaşçıya dönmesi ve krallığını kurmasını anlatan mitolojik Thor'un hikâyesidir.
Mitolojik efsanelere göre Thor0 iki sihirli nesneye sahiptir. Bu nesnelerden biri Mjöllnir'dir. Adının anlamı "parçalayıcı" olan kocaman bir çekiçtir. Çekici Brokk ve Eitri isimli iki cüce kardeş yapmışlardır. Çekiç yapılırken Loki sinek kılığına girip cüceleri ısırarak rahatsız edince bir kaza olmuş, çekicin sapı kısalmıştır.
Bu iki cüce ayrıca bu çekice birçok farklı özellik vermiştir. Çekiç, Thor'un onu kolayca saklayabilmesi için küçülebilir. Ayrıca bir bumerang gibi, bir düşmana atılınca düşmana tüm gücüyle çarpar ve sahibinin ellerine geri döner. Thor kılık değiştireceği zaman çekici ile kendi yörüngesinde hızlıca döner. Fırtınaları çekici ile kontrol eder, yağmurları onunla yağdırır. Çekici ile evlilikleri ve nesneleri de kutsayabilir.
Onun güçlü olmasını sağlayan bir diğer sihirli nesne de altın bir kemerdir. Bu kemeri takar takmaz gücü ikiye, hatta üçe katlanır.
Ayrıca Thor'un iki tane keçisi vardır. Bu keçilerden birinin adı Tanngniost (Diş Çatırdatan) diğerinin adı da Tanngrisnir (Diş Gıcırdatan)dır. Bu keçilerin çektiği arabası yerde de gökte de gidebilir. film46.net iyi seyirler diler...

Hammer of the Gods (2009) indir

Tek Link indir
http://www.letitbit.film46.net/link/pVb


Tek Link indir
http://turbobit.film46.net/link/yO
Hammer of the Gods film indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder