18 Ağustos 2013 Pazar

Mavi Fil: The Blue Elephant film indir


Mavi Fil: The Blue Elephant film indir
Mavi Fil & The Blue Elephant (2008) HDRip XviD Türkçe Dublaj Tek Link indir
Mavi Fil: The Blue Elephant afis

http://www.imdb.com/title/tt1288581/

Khan Kluay; ormanın derinliklerinde bağımsızca büyüyen meraklı, yaramaz, genç bir filin hikâyesidir. Kayıp babasına ait doymak bilmez merakının sonucunda maceraya sürüklenir. Göğüs germek zorunda kaldığı güçlükler ve zorluklar onu daha güçlü biri yaparken, olaylardan almış olduğu dersler ise onu cesaretli ve gururlu enerjik bir file dönüştürür. Aynı zamanda çok da iyi kalplidir.

Khan Kluay, bu zorlu yolculuğunda birçok değişik hayvanla karşılaşır ve onların yardımları sayesinde hem bir sürü güçlüğün üstesinden gelir, hem de tüm zamanların en büyük fili olmasına yardımcı olur.

Hayvanlar âleminden başka, Khan Kluay aynı zamanda insanlarla bir arada yaşamayı öğrenir ve fillerle insanlar arasındaki ilişkiyi anlar. Bu deneyim onu, savaşçı olarak katıldığı savaşta kendini feda etmesine yol açar.

Her ne kadar bu maceraya kayıp babasını bulmak için atılmışsa da, Khan Kluay yolculuğu sırasında dostluk, cesaret ve fedakârlık gibi daha anlamlı şeyler öğrenir. Aynı zamanda yeni keşfettiği bu kavramların aslında babasının ruhuyla ona geçmiş olduğunu ve her zaman kendisinin içinde var olduğunu fark eder. Asıl bu, Khan Kluay’ın maceradan çıkarmış olduğu derstir. film46.net iyi seyirler diler...

Mavi Fil & The Blue Elephant (2008) indir
Mavi Fil & The Blue Elephant (2008) indir
Mavi Fil & The Blue Elephant (2008) indir

Tek Link indir
http://www.letitbit.film46.net/link/uV
Mavi Fil: The Blue Elephant film indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder