1 Ağustos 2013 Perşembe

Doksanlar Dizi indir


Doksanlar Dizi indir
6.Bölüm 31 Temmuz 2013 Doksanlar Son Bölüm indir
doksanlar


Dizi için özel olarak inşa edilen Türkiye'nin 1990'lı yıllarının sıradan bir mahallesinde geçecek olan Doksanlar, o yılların sıradan insanlarının hikayesini ekranlara taşıyacak. Modadan ekonomiye kadar toplumda yaşanan büyük dönüşümü ve bütün bunların insanlar üzerindeki etkisini de yansıtacak olan Doksanlar, kimi zaman komik kimi zaman da hüzünlü hikayeleri iki aile ve onların çocukları üzerinden seyirciye aktarmaya çalışacak.

Daha başlamadan sosyal medyada da hakkında çokça konuşulan ve heyecanla beklenen Doksanlar dizisinin yapımcılığını Birol Güven; senaristliğini Birol Güven, Sinan Biçici ve Emre Kavuk üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda da Arif Erkin, Renan Bilek, Ümit Erdim, Deniz Oral, Erkan Köse, Atılay Uluışık, Sinem Yener Ekşioğlu, Zeynep Anıl, Esra Dermancıoğlu, Açelya Akkoyun, Beste Bereket, Gamze Gözalan ve Pelin Öztekin görev alıyor.

Ayrıca dizide Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızları Derya Şensoy da rol alıyor. Derya Şensoy, Doksanlar dizisiyle kamera karşısına ilk kez geçiyor.



dizi indir

Yapım Aşaması: http://www.letitbit.film46.net/link/Fq
01. Bölüm: http://www.letitbit.film46.net/link/Aq
02. Bölüm: http://www.letitbit.film46.net/link/Bq
03. Bölüm: http://www.letitbit.film46.net/link/Cq
04. Bölüm: http://www.letitbit.film46.net/link/Dq
05. Bölüm: http://www.letitbit.film46.net/link/Eq
06. Bölüm: http://www.letitbit.film46.net/link/p9

Yeni Bölümler Yayınlandıkça Konu Altına eklenecektir. Doksanlar Dizi indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder